13 decembrie 2006

Iata-ne inaintea momentului cel mare, cu tot cu emotiile de rigoare. Emotiile sunt inmultite de ingrijorarea noastra legata de raceala nevindecata inca a lui Sebi. Dar medicii de aici nu-s ingrijorati. Tocmai am avut o lunga si fructuoasa intrevedere cu coordonatoarea de transplant, Magda Janssen. Am fost informati asupra protocolului legat de operatia in sine (cu multe detalii), asupra riscurilor (care desi sunt putine sunt totusi prezente) si despre cum si ce va fi in perioada imediat urmatoare operatiei. Transparenta de care dau dovada specialistii de aici este linistitoare. Revenind la Sebi, dupa o aparenta vindecare a racelii, ieri au aparut mucisori din belsug, iar azi a revenit tusea. Au recoltat secretii dar nu a crescut nimic. Asta e semn bun, pentru ca nu este infectie. Oricum, maine dupa ce ne internam, atat Sebi cat si eu vom fi reverificati.
Recapitulez acum programul:
– joi, 14 dec ora 15:00 ne internam. Sebi la aceeasi unitate de pediatrie (U92) in care a facut toata evaluarea pregatioare, iar eu cel mai probabil la U22.
– vineri 15 dec, pe la ora 7:00 dimineata incep eu pregatirea pentru operatie (anestezie, perfuziile etc.) si apoi intru.
– pe la 10:00 incepe si Sebi pregatirea si apoi intra si el in operatie. Durata estimata a interventiei este de cca. 9h la Sebi si cca 6h la mine.
– dupa interventie, fiecare din noi va fi la terapie intensiva. Sebi cateva zile, in functie de evolutie, eu o zi, maxim.
– saptamana viitoare daca totul e OK Sebi se afla la U92, la pediatrie.

Nu stiu cand vom putea face urmatoarea actualizare a site-ului. Din acest motiv va uram de acum sa aveti cele mai faine Sarbatori. Va multumim tuturor pentru ca sunteti alaturi de noi si ca ati facut posibil transplantul de care beneficiaza Sebi.
Sa ne auzim in curand cu vesti bune!

Horatiu

PS.: cei care doresc sa sune sa afle starea lui Sebi, sunt rugati s-o faca dupa ora 21:00 (22:00 la Bucuresti) la numarul +32 2 764 6185 (numarul nostru de telefon din camera).