Archive for January 2008

Irina – o mămică fericită

Irina este o mămică fericită.

Acasă TV a prezentat pe 26 ianuarie 2008 la PoveŞTIRI adevărate în cadrul seriei Inimă de mamă următorul material:

Avem un an (de la transplant)

La începutul lunii ianuarie am fost plecaţi la Bruxelles, pentru controlul medical de un an. Mai exact, 13 luni de la transplant. Controlul a fost o rutină, pentru că la cum s-a comportat Sebi în ultimul an nici nu putea fi altfel, iar analizele nu au făcut decât să ne confirme că (aproape) totul e OK. Spun “aproape” pentru că deşi toate analizele au ieşit normale, echografiile arată normal, biopsia a evidenţiat un uşor reject. Nu trebuie să ne punem probleme, medicii au re-dozat unele medicamente, iar pe altele le-au scos de tot. Concluzia medicilor a fost că Sebi e bine şi că vom reveni la control în vară. Iată câteva imagini din timpul internării din ianuarie 2008:

Internat pentru biopsie Internat pentru biopsie
Internat pentru biopsie Internat pentru biopsie
Cât am fost în Belgia, ne-am reîntâlnit cu câţiva prieteni, printre care şi cu Anaïs, pe care o pupăm dulce! cu Anaïs

Poz(n)e de iarnă

Dragii noştri,

de la ultimul nostru mesaj a trecut destul de mult, iar in acest timp Sebi împreună cu Toni se ţin de tot felul de năzbâtii. Cu toate că sunt extrem de activi şi mereu puşi pe hârjoneală au fost cuminţi şi Moş Crăciun a trecut şi pe la ei.

cu Mosul cu Mosul
Cadourile Cadourile

Nici nu vă puteţi imagina ce bucurie a fost. În timp ce-şi desfăcea cadoul şi a recunoscut pe cutie exact jucăria pe care o ceruse Moşului în scrisoare, Sebi a exclamat: “Super tare frate! Asta e! Asta am vrut Moşule!“.

Peste câteva zile a urmat petrecerea de Revelion:

Revelion Revelion
Revelion Revelion