Archive for September 2007

26 septembrie 2007

În ultima perioadă am avut ceva dificultăţi tehnice cu site-ul. Din motive necunoscute nu se afişau imaginile ci doar textul. Din acest motiv am schimbat engine-ul pe care funcţionează pagina (am trecut la WordPress 2.3), iar site-ul s-a transformat într-un blog, aşa cum am promis în urmă cu un an. Sper să vă placă noul aspect al site-ului, la fel ca şi noile funcţionalităţi. Mai sunt mici detalii de rezolvat dar totul va fi gata (sper!) în câteva zile.

Toate cele bune,

Horaţiu

19 septembrie 2007

Dragii noştri,
Puteţi urmări cateva imagini filmate de echipa emisiunii Poveştiri Adevărate de la Acasă TV. Filmarea a avut loc la petrecerea de 3 ani a lui Sebastian, iar emisiunea a fost difuzată luni 17 septembrie 2007. Puteţi face download de aici (AVI DivX, 14MB, 180×132 pixeli, 25 fps). Reproducerea parţială sau totală a acestui material poate fi făcută DOAR cu acordul scris al familiei ŞI al producătorilor emisiunii.
Dacă aveţi nevoie de codecul Divx pentru vizionarea filmului, îl găsiţi la www.divx.com.

16 Septembrie 2007

Dragii noştri,
Sebi este de acum un băiat mare sau, cum spune chiar el, un “băiesel maaae”. De ce? Vineri pe 14 septembrie a împlinit 3 anişori, iar sâmbătă pe 15 septembrie s-au împlinit 9 luni de la transplant. Aşadar, dublu motiv de petrecere. La petrecere au venit mulţi copii şi toţi s-au jucat cu Sebi şi Toni. Apoi a venit şi momentul tortului (de fapt al tórturilor, pentru că au fost două petreceri, una cu familia şi una cu prietenii lui Sebi).

Tort Tort

În prezent, starea clinică a lui Sebastian este bună, ultimile analize indicând valori normale.
Sebi vă pupă pe toţi şi vă mulţumeşte incă odată din suflet pentru tot ce aţi făcut pentru el.