Suntem acasă

Revederea cu Toni (frăţiorul mai mic al lui Sebi) a fost deosebită. Băieţii se joacă împreună, dar se şi bat pe jucării. Sebi se simte bine. Este monitorizat, încă, săptămânal la un centru de transplant din Bucureşti, iar rezultatele le transmitem la Cliniques Universitaires Saint-Luc din Bruxelles. Ne vom întoarce in Belgia la primul control pe 5 iulie (detalii pe paginile din arhivele de ştiri). Sebi

Mulţumim tuturor care au făcut posibil transplantul lui Sebi. Nu putem exprima în cuvinte sentimentele care ne-au încercat pe parcursul campaniei şi nici bucuria reîntoarcerii acasă şi a reîntregirii familiei.

Un bun prieten îmi spunea în timpul campaniei să nu-i mai mulţumesc atâta pentru ceea ce face, pentru că, zicea el, eu ca donator al unui fragment de ficat pentru Sebi fac partea cea mai importantă. Vreau să vă spun că fără sprijinul vostru partea mea nu ar fi fost posibilă. În concluzie mulţumim tuturor celor care ne-au susţinut în orice fel: familie, prieteni, colegi, Oameni pe care nu-i cunoşteam înainte de campanie, companii româneşti şi străine care ne-au sponsorizat şi lista ar putea continua.

Pentru zâmbetul lor

Pentru zâmbetul lor

Cu respect,
Horaţiu & Irina,
părinţii lui Sebastian
Ultima actualizare: 26 septembrie 2007, ora 23:00