29 ianuarie 2007

Mami: Ia spune-i lui Tati ce ai facut!
Sebi: Pe’ka qema la liba!
Tati: Ce?
Sebi: Pe’ka qema la liba! La guua. Iamiam. Âde ‘Ebi hahaha!
Tati: A, a plecat crema la limbă, adică ai mâncat. Am înţeles, a fost bună şi acuma râzi. Bravo. Şi ce ai mâncat?
Sebi: Qema nino. Bun. Maai veeei?
Tati: Crema Danonino. Şi mai vrei?
Sebi: Nu. Papa Tati Mami.
Mami: Nu Puiule, Mami şi Tati mănâncă pui. Vrei şi tu?
Sebi: Mami, vea ‘Ebi pui!

Dragii noştri, cam aşa arată conversaţiile cu Sebastian cel Vorbăreţ. Am mai spus-o, vocabularul lui Sebi creşte cu o viteza uimitoare. Dar să vedem ce s-a mai întâmplat în ultima săptămână!
Diareea ce ne stresa a trecut, odată cu infecţia cu rotavirus. Sperăm că pentru totdeauna! La controlul medical de joi (25 ian) Sebi a avut rezultate în domeniul normal. Şi pentru că a luat şi în greutate şi se prezintă bine din punct de vedere medical, am fost informaţi că numărul controalelor medicale se reduce de la două la unul singur pe săptămână. Asta da, veste bună! S-a redus şi doza unora din medicamente, alt semn că ficăţelul îi funcţionează normal.
În Galerie foto 2 am mai adăugat câteva imagini. După cum veţi vedea din ultimile 2 fotografii, Sebi are (iar!) un nou look: tuns la ZERO. Cât a fost spitalizat, după transplant, din cauză că a stat mult în pat, pe spate, pe ceafă i-a apărut o mică cheliuţă, în formă de semilună. Din acest motiv l-am tuns şi apoi ras pentru ca părul să crească uniform.

Ei, şi acum pentru că mulţi ne întreabă ce mai face Toni, fraţiorul lui Sebi, rămas acasă la Bucureşti pe mâini foarte bune, am pregătit o galerie foto si cu el. Ne e foarte dor de el, iar fiecare fotografie primită de acasă ne emoţionează. L-am lăsat bebeluş şi îl vom găsi băieţel. Deşi Toni va împlini primul anişor abia pe 6 martie, el deja merge, mănâncă foarte bine, face la oliţă şi e sănătos, slavă Domnului! Imaginile sunt aici.

Sebi: Nu peca!
Tati:
Sebi, s-a făcut târziu, Cititorul trebuie să plece…
Sebi:
Nu peca. Fino ‘napoi. Hai, fino!
Tati:
E târziu…
Sebi (aproape plângând):
Pa, pa.